Priveďte deti domov

cover_Privedte_deti_domov

Arrarat

Noc v Zakázanom meste

Bežím za tebou

Bratia Grimmovci

Priveďte deti domov

V krajine Elfov

Vianočná II.

3 názory na “Priveďte deti domov

  1. Hana Omachelová, rod. Drhová - dcéra

    Úprimne ďakujem neznámemu pisateľovi za prekrásne vety a melódie. Je to spomienka naozaj na úžasnú ženu – MOJU MAMU. Bola skvelý muzikant – sadla ku klavíru – hrala. Chytila akordeón a hudba sa rozplývala po celej miestnosti. Teraz klavír stojí v kúte, na akordeóne si možno niekto ešte teraz vyhráva a husličky sú uložené v skrini . Pri počúvaní nádherných tónov melódie sa mi tisnú slzy do očí. Ostali len fotografie a nezabudnuteľné spomienky. Ďakujem.
    Hana Omachelová , rod. Drhová – dcéra

  2. Opossum

    Aj ja ďakujem za úprimné slová a som rád, že hudba je taká mocná čarodejka a dokáže vyvolať silné emócie a oživiť spomienky na našich blízkych a milovaných.

    Pavol Škara – Opossum

  3. Kyjovská Jana

    Pri tejto emotívnej hudbe sa ozaj tisnú slzy do očí, spomienky však ožívajú nielen v tento čas, ale počas celej doby čo tu už moja teta nieje. Som jej neter, moja maminka bola tieť vynikajúca hudobníčka, samozrejme i pani učiteľka hudby. Na tieto dve sestry sa nedá zabudnúť. Boli pre našu rodinu tie najlepšie osôbky na svete. Do nebíčka – Krásne Vianoce drahé mamy. Jana Kyjovská, Trenč. Teplice

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *