Hlúposti na facebooku II.

Dovolím si nadviazať na tému uja Karola – hlúposti na facebooku a pokračovať v nej. Prezeraním FB stránok sa mi zobrazila (vďaka olajkovaniu) fotografia semafóru na 105-bytovke s odtrhnutým krytom rozvodu el. energie v spodnej časti. Nevídali, poviete si, v Dubnici nad Váhom (a vlastne na celom Slovensku) nič zvláštne. Nejaký idiot opojený alkoholom opäť skúšal svoju fyzickú silu, pritom ale ukázal iba mentálnu slabotu.

Už som chcel odísť spod obrázku, len v poslednom momente ma upútali komentáre. To že admini konglomerátu FB stránok Dovidenia nad Váhom, Dubnica nad Váhom Dca (a podobne), čo sa zmôžu maximálne na vyrábanie pseudokáuz, hoaxov či falošných senzácií, teda okrem kradnutia fotografií a príspevkov na internete, či publikovania takmer pre nikoho zaujímavých jedálnych lístkov (dúfam že sa aspoň zadarmo najedia z toho čo zostane k záverečnej 😀 ) nezareagovali adekvátne, to sa nečudujem. Viac ma zarazil fakt, že sa niekto nad daným stavom rozčuľuje, niekto iný dokonca vie o ohrození zdravia, či života 5 dní !!! ale nikoho z nich nenapadne urobiť to čo zdravý rozum káže! Viesť (zbytočné) reči a nič nevykonať je predsa také Dubnické 😀

Tak som to urobil ja – vytočil som 159 a povedal o čo kráča. Zo strany mestskej polície mi bolo dokonca na záver telefonátu slušne poďakované že som im oznámil problém.

Nedalo mi a tak som sa obliekol a zobral fotoaparát, že sa idem pozrieť na miesto činu, ako si chalani z MsP poradia s problémom. Bohu žiaľ, bol som moc pomalý a naozaj vám neviem povedať kto tie kryty umiestnil opäť na stĺp a eliminoval tak hrozbu. Po cca 15 – 20 minútach lež som tam prišiel, už bolo všetko OK, tak ako vidíte na mojich obrázkoch. Zrejme tie kryty nasadili späť sami policajti. Nech je ako chce, v každom prípade im patrí veľké „ďakujeme“ za bleskovú reakciu …

2 názory na “Hlúposti na facebooku II.

  1. ROOT Autor

    Ďakujem za info.
    Naozaj neviem posúdiť, reagoval som na základe príspevku zverejnenom na FB cca 13:30, možno to niekto opravil skôr ako som zavolal na MsP okolo 16:30. To myslím nemení ale nič na skutočnostiach uvedených v článku.Fotografia vznikla (podľa EXIF-u) 16:50.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *