Pomsta viedla až na cintorín

Jeden by si myslel že ak už bude ležať na cintoríne, dočká sa pokoja. Ale ani toto pietne miesto nezaručuje to že ho budete mať a na miesto Vášho posledného odpočinku prídu živí iba s patričnou úctou a pietou….

Stačí mať na náhrobnom kameni vytesané meno niekoho ešte na tomto svete ktorému sa chce niekto pomstiť a dôvod na porušenie trestného zákona – v tomto prípade sa totiž nejedná o prečin, ale o trestný čin – je tu.
2016_05_09-DSC_7955Dôvodom na zhanobenie miesta posledného odpočinku by však nemal byť žiaden spor, ani rodinný, majetkový, či osobná nevraživosť. Bohu žiaľ na cintoríne v Dubnici nad Váhom toto pravidlo neplatilo. Niekto nezvládajúci svoje emócie sa vyvŕšil údermi kladiva (?) do nápisu na  náhrobnom kameni. Mlátiť do mena živého a kusu mramoru zrejme nestačilo uspokojiť chorú myseľ a na dôvažok musela dotyčná osoba celý hrob ešte popolievať farbou.

Ľudia sme rôzni a nech už bol dôvod akýkoľvek, miesto posledného odpočinku a ani ostatní príbuzní si takýto vandalizmus nezaslúžili ..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *