reporty

Druhá séria 60 fotografií z hobby cyklojazdy Otrokovice – Dubnica nad Váhom pod názvom „Bicyklom za priateľmi“ konanej 23.6.2018:

« z 5 »

23.6.2018 sa uskutočnil už tretí ročník cestnej hobby cyklojazdy – Bicyklom za priateľmi. Tentokrát sa išlo medzi Otrokovicami a Dubnicou nad Váhom a môžete si pozrieť prvú sériu 60 fotografií z podarenej akcie:

« z 5 »

Na oslavách 825 výročia prvej písomnej zmienky o Dubnici nad Váhom vystúpili na námestí Matice slovenskej aj Kollárovci. Druhú, záverečnú časť fotoreportu si môžete pozrieť:

« z 3 »

Na oslavách 825 výročia prvej písomnej zmienky o Dubnici nad Váhom vystúpili na námestí Matice slovenskej aj Kollárovci. Prvú časť fotoreportu si môžete pozrieť:

« z 5 »

Workout je v permanencií na plné pecky 😀 Aj keď je to stále – oficiálne – stavenisko. Všetky razítka a náležitosti s tým spojené bude mať až v piatok /15.6.2018/. Dovtedy by tam nemala byť ani noha. Nie je zrejme ale v ľudských silách zabrániť cvičeniu chtivým Dubničanom aby tam šli makať. Od rána do večera, každý deň. Aj keď oficiálne bude workoutové ihrisko spustené v pondelok /18.6.2018/ o 17:00. Týmto Vás všetkých pozývame, aj na úvodný program, v ktorom by sa mali predviesť workout „profíci“ a ukázať Vám, koľko driny Vás čaká, ak sa im chcete aspoň priblížiť. Postarším, rekonvalescentom, či tým, čo jednoducho netúžia po špičkových výkonoch postačí nepreberné množstvo fitnes náčinia. Určite bude jedným zo zlatých klincov programu aj ocenenie čerstvému majstrovi sveta z Dubnice nad Váhom v naturálnej kulturistike.

« z 4 »

POZITÍVA? Naozaj obrovský záujem, potvrdzujúci že nový slogan na mestskom štadióne – DUBNICA, MESTO ŠPORTU – určite nie je pritiahnutý za vlasy. Záujem potvrdzujúci opodstatnenosť na Slovenské pomery špičkového a naozaj nevídaného zariadenia.

NEGATÍVA? Za pár dní sa určite nejaké ukázali – nevieme sa chovať ako sa sluší a patrí. Mládež skáče po stoloch a lavičkách, Rozhadzujeme odpadky okolo seba, Celá trieda detí, vrátane p. učiteľky nepoužije pri ceste na plochu workoutu z priestorov štadióna vybudované exkluzívne schodisko, ale skráti si cestu po násype. Že na tomto bola práve vysadená zeleň kvôli spevneniu svahu, natiahnutá geotextília a upravený povrch kôrou, to nevadí. Však robotníci povyhrabávajú zosypanú kôru z rigola a opäť ju spolu s geotextíliou rozprestrú po svahu.
(viac…)

Fotoreport – tretia, záverečná séria, tentokrát 46 fotografií zo slávnostného prestrihnutia pásky rekonštruovanej starej tribúny, odovzdania pohára pre víťaza III. ligy ZSFZ, osláv postupu do II. ligy a z odovzdania pohára  U17 za víťazstvo v II. lige dorastu ZSFZ:

« z 4 »

Fotoreport – druhá séria 60 fotografií zo slávnostného prestrihnutia pásky rekonštruovanej starej tribúny, odovzdania pohára pre víťaza III. ligy ZSFZ, osláv postupu do II. ligy a z odovzdania pohára  U17 za víťazstvo v II. lige dorastu ZSFZ:

« z 5 »

Fotoreport – séria prvých 60 fotografií zo slávnostného prestrihnutia pásky rekonštruovanej starej tribúny, odovzdania pohára pre víťaza III. ligy ZSFZ, osláv postupu do II. ligy a z odovzdania pohára  U17 za víťazstvo v II. lige dorastu ZSFZ:

« z 5 »

« z 5 »

V rámci osláv 825 výročia prvej písomnej zmienky o Dubnici nad Váhom, vystúpila na námestí Matice slovenskej 1.6.2018 skupina Desmod….

« z 3 »

Struny Rusi – na skúške a koncerte v Dome kultúry:

« z 6 »

Hudobníci telesa Struny Rusi na prehliadke pamätihodností Dubnice nad Váhom:

« z 9 »

Prijatie Ruského profesionálneho telesa Struny Rusi, primátorom mesta Dubnica nad Váhom, Ing. Jozefom Gašparíkom. Súbor vystúpi v rámci osláv 825 výročia prvej písomnej zmienky v Dome kultúry.

« z 4 »

Tretia séria – 60 fotografií z osláv 1. Mája a výročia vstupu do EU z námestia Matice slovenskej v Dubnici nad Váhom:

« z 5 »

Druhá séria – 60 fotografií z osláv 1. Mája a výročia vstupu do EU z námestia Matice slovenskej v Dubnici nad Váhom:

« z 5 »

Prvá séria – 60 fotografií z osláv 1. Mája a výročia vstupu do EU z námestia Matice slovenskej v Dubnici nad Váhom:

« z 5 »

Pokračovanie, 76 fotografií zo stavania májom v Prejte a v Dubnici nad Váhom a z osláv oslobodenia mesta Dubnica nad Váhom:

« z 7 »

Séria prvých 60 fotografií zo stavania májom v Prejte a v Dubnici nad Váhom a z osláv oslobodenia mesta Dubnica nad Váhom:

« z 5 »

115 obrázkov z tradičného „pálenie Ďura Nad tehelňu“ v Dubnici nad Váhom.

« z 10 »

PLOGGING – nový škandinávsky trend, ktorý spája beh, drepy a ekológiu. Ide o tradičný beh, pri ktorom sa však človek zastavuje, aby pozdĺž trasy svojho behu zbieral aj odpadky. Champion Club nám v nedeľu 21.4.2018 v praxi ukázal, ako to má vyzerať. V okolí Ostrého vrchu a na Studničke v spolupráci s TSM Dubnica nad Váhom s.r.o. spravili opäť niečo užitočné nie len pre seba, ale pre nás všetkých….

« z 5 »