reporty

fotoreport zo zápasu Zboru väzenskej a justičnej stráže, proti Hasičskému a záchrannému zboru v Dubnici nad Váhom 18.4.2018:

« z 5 »

Za veselej, vyspievanej, vytancovanej a vyhranej podpory detí z Dubnických MŠ a ZUŠ sme v našom  meste privítali jar – vyniesli sme Morenu,  ktorej mal už každý iste dosť 😉
90 fotografií z milej, každoročnej akcie vo fotogalérií:

« z 8 »

Malý fotoreport z odporného využívania zločinu a tragickej smrti dvoch mladých ľudí – pokusu o puč Sorosovskými mimovládkami a politickými skrachovancami a gaunermi (rovnakými, ak nie horšími, akí sú vo vláde teraz):

« z 5 »

Fotoreport z 34. plánovaného mestského zastupiteľstva z 8.3.2018:

« z 7 »

Druhá (záverečná) séria fotografií z vydarenej akcie – Majstrovstiev Slovenska halových modelov a 7. ročníka Dubnického putovného pohára:

« z 3 »

Prvá séria fotografií z vydarenej akcie – Majstrovstiev Slovenska halových modelov a 7. ročníka Dubnického putovného pohára:

« z 5 »

« z 6 »
« z 4 »

Koooonečne som dorobil Mikuláša v Prejte… 😀

« z 7 »

55 fotografií z rozožnutia tretej Adventnej sviece na námestí Matice slovenskej

« z 5 »

Hodina otázok a odpovedí s primátorom mesta, 19.12.2017 v Prejte

« z 2 »

zopár obrázkov z rozožnutia druhej adventnej sviece na námestí Matice slovenskej

« z 2 »

84 fotografií zo zapálenia prvej sviece Adventného venca a rozožatia vianočného stromu Dubnice nad Váhom:

« z 7 »

Z príležitosti nedožitých 43. narodenín Pala Demitru sa na „jeho“ škole konala spomienková slávnosť, plná športu. Už tradične zápolili žiaci našej Dubnickej školy s družobnou školou ZŠ Trávníky z Otrokovíc.

« z 6 »

Firmy TSM Dubnica nad Váhom s.r.o., DUMAT m.p.o. a kvetinárstvo „Kvety u Guru“ dnes spojili sily, aby pripravili začiatok adventu v našom meste. Na  námestí Matice slovenskej tak opäť vyrástla tribúna, vianočný strom a adventný veniec so sviecami.

« z 3 »

Športový areál je živý nezvyčajnou aktivitou. Výmenu umelej trávy sprevádza aj inštalácia umelej závlahy a postreku, ako aj množstvo iných drobnejších vecí, ktoré by mali spríjemniť tréningový proces a zápasy našich Dubnických futbalistov, od prípravok až po Áčko, ale aj skultúrniť celé prostredie pre diváka …

« z 3 »

Fotoreport pozostávajúci z 96 fotografií, ako maľovala partia piatich gymnazistiek, pod vedením učiteľa Mgr. Art. Martina Gašpara, symbol sídliska Za traťou v podchode pri Šanghaji …

« z 8 »

Prvá časť fotoreportu, z pred dvoch týždňov, alebo ako to celé vlastne vzniklo 😀 . Keďže už fotky sú vonku, dovolil som si malú zmenu. Jednak je rozlíšenie obrázkov väčšie (portrait z 950 na 1024 pixlov), ale fotografie som upravil. Dostali analógový feeling. Je to čudné, prečo sa ako fotografi ženieme za stále lepšími tikitálmi, ktoré majú menej šumu, lepšie vyváženie bielej .. a potom vyváženie rozbijeme, dosypeme zrna a ejhle, vizuálne je obrázok nejak prívetivejší … Však posúďte sami:

« z 8 »

Zopár ( 38 😀 ) fotografií z druhého ročníku súťaže vo varení gulášu Zatraťákov  – „Váhovský guláš“:

« z 3 »

Posledná séria – 68 fotografií z VIII. ročníka medzinárodných majstrovstiev Dubnice nad Váhom vo varení gulášu, ktoré 30.9.2017 usporiadali ŠKC Dubnica, TSM Dubnica nad Váhom a mesto Dubnica nad Váhom pred obchodným domom ABC:

« z 5 »

Druhá séria, opäť 60 fotografií z VIII. ročníku medzinárodných majstrovstiev Dubnice nad Váhom vo varení gulášu:

« z 4 »