reporty

« z 6 »

Na námestí Matice slovenskej to žije aj v sobotu dopoludnia .. chytali sme pokémonov, vystupovali z NATO a EU (podpisovali sme petíciu za odchod z týchto inštitúcií zla) a aj sme lízali zmrzlinu 😉

« z 6 »

Hotovo. Všetko čo mám je na webe 🙂

« z 5 »

« z 7 »
« z 4 »
« z 6 »

Modré dedičstvo – vernisáž výstavy a prezentácia výroby modrotlače v Dubnickom kaštieli ako sprievodná akcia DFF 2016.

« z 2 »

blog i-Dca

« z 2 »

V nedeľu 28.8.2016 sa výstavy zúčastnil aj primátor mesta Dubnica nad Váhom Ing. Jozef Gašparík:

« z 4 »
« z 4 »

zopár obrázkov zo včerajšej hokejovej slávy, ako sa mi ich podarilo vytiahnuť z hmly na zimáku ..

« z 6 »

« z 4 »

Prvý ročník Medzinárodného filmového festivalu v Trenčianskych Tepliciach (International Film Festival Trenčianske Teplice – IFFTT) sa pojal ako multifunkčný art festival, samozrejme s hlavným dôrazom na filmové umenie. Tak sme si mohli pozrieť v rôznych častiach Trenčianskych Teplíc (divadelné predstavenia, hudobné vystúpenia, maľovanie, tlačovky, vernisáže, tvorivé dielne pre deti vo Festivalovom stane, Kúpeľnom námestí, KH PAX, Kúpeľnom parku, Hoteli Panoráma, Hotel Most Slávy, Železničná stanica…). Filmy sa už tradične premietali v Trenčíne v ARTKINE METRO a taktiež v rôznych častiach Trenčianskych Teplíc. Mňa zaujal film v japonský film v ARTKINE METRO 7 statočných dôchodcov o mafiánovi užívajúcom si svoj dôchodok do času až sa jeho synovi nezačal vyhrážať mladý nastupujúci gang. To ho prebralo z pokojnej jesene života.

Nezabudlo sa ani na oceňovanie úspešných umelcov. Už nebudú pripínať tabuľky s ocenením Hercova misia, ale Umelcova misia. Prvé tabuľky s týmto titulom tento rok pripli Chiara Mastroianni a Zdena Studenková.

« z 7 »

Počas prestávok rôznych programov človeku vyhladne, preto bola pre návštevníkom festivalu k dispozícií Chill-out zóna, kde si mohol vychutnať osviežujúce nápoje, zmrzlinku, drinky, či chutné pokrmy od lokálnych dodávateľov, alebo sa povoziť po Trenčianskych Tepliciach na kolobežke.

« z 8 »

Druhá a posledná časť, tentokrát 122 obrázková séria z osláv MDD v Prejte.

« z 9 »

Séria prvých 105 fotografií z osláv Medzinárodného dňa detí v Prejte.

« z 7 »

Fotoreport z vernisáže výstavy „Detská výtvarná Dubnica 2016“ a vyhlásenie ocenených žiackych prác, ktoré sa uskutočnilo 8. júna 2016 o 17.00 hod. vo výstavnej sieni č. 104 MsDK v Dubnici nad Váhom.

« z 5 »

Tak som sa bol odviesť električkou aj ja. Tieto jazdy z Trenčianskej Teplej do Trenčianskych Teplíc sa už stali široko – ďaleko známe a keď sú okorenené sprievodom historických vozidiel, je to jednoducho paráda čo láka. Rovnako ako včera, električka už svojou kapacitou nestíhala. Plná bola aj sprievodná Karosa a evidentne si to všetci – najmä my decká (chlapi od 3 do 90) užívali.

Chcel by som poďakovať dodatočne aj tete pri guláši, bol naozaj dobrý 🙂 Najväčšie poďakovanie ale patrí ľuďom z TREŽ za ich snahu udržať pri živote jednu z rarít nášho regiónu. Dúfam že vydržia, že ich tá obrovská a potrebná dávka entuziazmu v nikdy nekončiacej práci neopustí.

Zopár mojich obrázkov, ako som prežil sobotné poobedie v Tr. Teplej a Tepliciach ja:

« z 5 »

Štrvrtá, posledná časť z fotoreportu – 159 fotografií z Memoriálu Michala Haviara na Kollárke

« z 9 »