Hlúposti na facebooku 11.1.2017

Veľmi často narážam na facebooku na hlúposti a veľmi často ide o neobjektívny a značne jednostranný uhol pohľadu. Často tieto hlúposti iba svedčia o tom, že ich „majiteľ“ je produktom novej doby. Bohužiaľ, veľmi často tieto hlúposti sú urážkou, či hrubým osočovaním niekoho, kto si to vôbec nezaslúži.

Niekedy iba smutne vzdychnem že autor nedokáže popremýšľať. Niekedy aj na FB zareagujem a dosť často sa stáva že potom je inkriminovaný príspevok vymazaný…

Tentokrát ide o fotku zdravotného strediska zo zadnej strany (od domova dôchodcov – viď. printscreen) a „anonymný autor hlúposti“ (Lulo Len Lu) pod fotografiu napísal (citát): Takéto blbosti stále zdieľate …Ale to že je pred poliklinikou ľad na chodníku a vlastne po celej Dca to vas nezaujíma.. (pozn. autora – komentár bol po cca hodine vymazaný)

Zobral som si foťák a šiel sa teda pozrieť. Strana pred zdravotným strediskom je v takom stave ako aj tá zadná – na fotografií. Nie že by sa na nej nenachádzali zvyšky ľadu (utlačeného snehu). Pri teplotách pod -20°C  (v noci) a pri denných teplotách nevystupujúcich nad -5°C sa ale nie je čomu čudovať. Evidentne je ale komunikácia pred zdravotným strediskom ošetrená tak, ako má byť, odhrnutá a s posypom kamennej drte. Čo by ešte autor komentáru chcel?! riložené fotografie dokumentujú stav:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *