Prejta Winter Classic 22.1.2016

Konečne uderil poriadny mráz a zamrzli aj rybníky v Prejtej – Vystrkove. A to je vždy potom na ploche eldorádo všetkých miestnych nadšencov korčuľovania a hokeja. Dnešný deň nebol výnimkou, aj keď teplota v doline kde slnko po obede nedočiahne bola hlboko pod bodom mrazu. Hrial pohyb, čaj z termosky a aj nejaká tá kvapka prevencie 😀 Podarilo sa mi spraviť zopár obrázkov skôr než mi zašlo za nechty, hádam sa budú aspoň trošku páčiť.

« z 3 »

Jeden názor na “Prejta Winter Classic 22.1.2016

  1. Katarína

    Dobrý deň Juraj,
    v sobotu 6.2.2016 Miestny spolok Červeného kríža v spolupráci s Výborom miestnej časti a ochotnými tetami z Prejty pripravujú pre deti Karneval. Je pripravený celkom zaujímavý program s diskotékou, súťažno/zábavnými hrami, promenádou masiek (nebude vyhodnocovaná najkrajšia maska-pretože každá je najkrajšia…ale uskutoční sa s každou maskou malé interwiew, za ktoré obdrží sladkosť) tombolou a občerstvením pre deti aj dospelých.
    Už teraz je príjemná atmosféra, lebo do organizovania sa zapájajú ďalšie osoby, ktoré chcú byť aktívne a zúčastniť sa pri tvorbe spoločných akcii a to je na celej veci veľmi pozitívne.
    PS: …a to nie je všetko 13.3.2016 v nedeľu spolu s prejtskými seniorkami je pripravované Veľkonočné popoludnie, na ktorom pod vedením p. Okuliarovej Janky budú prezentované rôzne techniky výroby veľkonočných vajíčok, korbáčov, perníčkov, mydiel a a a a ….znova sa pripájajú ľudia, ktorí majú záujem o jeho realizácii.
    Tak nám Prejťanom držte palce.
    Katarína

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *