Nové skvelé sľuby!

Už ste si dali kafíčko v Chateau Mignon? Že ešte nie? Neveríííím!!!! 😛

Ale ako som predpokladal, ani si ho dlho nedáte. Plán Dubnica s Chateau Mignon nevyšiel. Potichučky sa stiahol „zo scény“ .. rovnako ako napríklad MHD zadarmo spred minulých volieb 😆 Napriek množstvu oslavných článkov v novinách a príspevkov na internete, napriek mestom plateným videjkám s Mgr. et Mgr. Wolfom a napriek televíznym reportážam, bilboardom…

Ešte aj na tom bilboarde je klamstvo – mesto nič nerekonštruovalo!

Stroskotal na tom čo som vravel už pri prvej správe mesta, že plánuje kúpiť skrachovaný a v banke založený Chateau Mignon a spraviť v ňom opäť reštauráciu a hotel. Takýto podnik sa nemá v Dubnici nad Váhom šancu uživiť. Iba ak by v ňom zriadili kasíno a štedré devy by sa starali o klientelu z Ukrajiny a Ruska… Lebo Rakušáci, či Nemci majú svoje lokality bližšie k domovine. Nenašiel sa zrejme nik, kto by takýto podnik a podnikateľský zámer podľa „fantázie“ Mgr. et Mgr. Wolfa realizoval. Čo na tom že Dubničania za tento „nápad“ zaplatili ZATIAĽ v globále iba cca pol miliónom eur. Však boli našetrené! 😊 Misia bola splnená a v meste pribudla čierna diera na peniaze…


Aj preto sa asi zrodil v hlave tohto progresívneho pána ďalší nápad. Zriadiť v „Jarmočnisku“ gastrodvor. A nie bársaký, už teraz mu dali prívlastok „vychýrený“ .. aby to krásne marketingovo znelo … pritom ešte ani neexistuje. V prípade plánu Chateau Mignon by to bola vražedná konkurencia a vzájomne sa vylučujú oba zámery. Ale o to nejde. Ide opäť iba o fikcie, sľuby .. ako plaváreň a ako opiť Dubničanov kávičkou pred voľbami.


Niekoľko vecí okolo tohto najnovšieho (marketingového) zámeru ma ale zarazilo. Ja keby som mal reštauráciu, krčmu, hamburgeráreň, pizzeriu, zmrzlináreň,  či nejakú podobnú prevádzku v gastro sektore v Dubnici nad Váhom, tak veľmi spozorniem. Vzniká totiž za značnej konkurenčnej výhody, s plnou (finančnou a marketingovou) podporou Mgr. et Mgr. Wolfa a teda mesta Dubnica nad Váhom prvok, ktorý môže časom horko oplakať nad zásadným a fatálnym poklesom tržieb nejeden podnikateľ v tejto sfére, najmä v blízkom centre mesta!

Druhým faktom ktorý ma zarazil je spôsob, akým s majetkom mesta nakladá najtransparentnejší a najdokonalejší Mgr. et Mgr. Wolf. Pozorný čitateľ si iste všimne vetu z jeho predvolebného Facebooku, kde je napísané:

Rokovania s prevádzkarmi a gastroznačkami, ktoré sú známe minimálne po celom kraji, sú už rozbehnuté, zatiaľ ich však prezrádzať nebudeme.

Teda pôjde podľa všetkého o „našich“ ľudí. Žiadne zákonné a transparentné nakladanie s verejným majetkom vo verejnej ponuke a vo verejnom obstarávaní! Ako v prípade volieb, žiadne „rovné podmienky“ pre všetkých a šance pre Dubničanov.

Mgr. et Mgr. Wolf rozhodne… ako sa mu hodí a ako sa mu oplatí.

z.J.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *