Témy

Všetky články z tohto webu, témy NÁZORY, REPORTYV MESTE A OKOLÍ
a články všetkých autorov v BLOGOVISKU.

V sobotu, 24.9.2016 pokračoval 53. ročník Medzinárodných dní cyklistiky treťou etapou, pretekom jednotlivcov z družobných Otrokovíc (CZ) do Dubnice nad Váhom. Pretek bol zaujímavý aj tým, že trasu si prešlo niekoľko desiatok hobby cyklistov z Dubnice nad Váhom a okolia, ktorých už ráno o 6:00 zaviezol autobus s prívesom pre bicykle na štart do Otrokovíc. Samozrejme, tu sa k nim pridala enkláva domácich hobíkov (tí mali zabezpečený zasa odvoz po absolvovaní trasy). Túto akciu môžme považovať za prvý ročník, nakoľko usporiadatelia Medzinárodných dní cyklistiky chcú aj vďaka úspechu celej akcie pokračovať aj v nasledujúcich rokoch.  Celé stretnutie hobby cyklistov z družobných miest sa skončilo tak ako malo, družne pri pivku a guláši na DUTAFe 🙂

« z 10 »

Druhý fotoreport z 53. ročníku Medzinárodných dní v cyklistike: mestské kritérium z 23.9.2016, Nová Dubnica.

« z 7 »

Prvý fotoreport z 53. ročníku Medzinárodných dní v cyklistike: časovka z 23.9.2016, Trenčianske Stankovce – Beckov – Trenčianske Stankovce.

« z 8 »

Posledná, tretia časť fotoreportu z prvého ročníku súťaže vo varení gulášu v Prejte.

« z 3 »

Druhá časť – opäť 60 fotografií z upršaného, ale podareného a veselého prvého ročníku súťaže vo varení gulášu v Prejte.

« z 4 »

Prvá časť – 60 fotografií z upršaného, ale podareného a veselého prvého ročníku súťaže vo varení gulášu v Prejte. Pozrieť si môžte – ešte v starej fotogalérií – aj obrázky z nultého ročníka 2015.

No Images found.

Lietavský hrad pohľadom turistu …

« z 5 »

Trnava utpela výhru ..

« z 3 »

« z 6 »
« z 3 »

Na námestí Matice slovenskej to žije aj v sobotu dopoludnia .. chytali sme pokémonov, vystupovali z NATO a EU (podpisovali sme petíciu za odchod z týchto inštitúcií zla) a aj sme lízali zmrzlinu 😉

« z 6 »
« z 4 »

Hotovo. Všetko čo mám je na webe 🙂

« z 5 »

« z 7 »
« z 4 »
« z 6 »

Modré dedičstvo – vernisáž výstavy a prezentácia výroby modrotlače v Dubnickom kaštieli ako sprievodná akcia DFF 2016.

« z 2 »

blog i-Dca

V Dome kultúry pokračujú rekonštrukcie interiérových priestorov. Po novej prezentačnej miestnosti a popri rekonštrukcii malej sály mesto zmodernizovalo ďalšiu miestnosť, nachádzajúcu sa za prezentačnou miestnosťou (zasadacou a konferenčnou sálou). Slúžiť by mala na pracovné porady, komisie, poslanecké kluby a podobne.

Už za pár hodín si môžte na vlastné oči pozrieť nové 3D kino Lastovička v Dome kultúry. Tí čo nestihnú byť medzi prvými si môžu pozrieť aspoň tento malý fotodokument ..

« z 3 »