Opossum

IntroVítam Vás na blogu, kde nájdete hudbu, ktorá sa asi dnes nenosí… ale napriek tomu viem, že si nájde svojich poslucháčov. Poslucháčov, ktorí pri počúvaní nerobia mnohé ďalšie veci (alebo naopak), ale iba počúvajú… a vnímajú jedno z najkrajších umení, ktoré človek dokáže vytvoriť.

Skladby sú rozdelené do dvoch žánrových skupín: prvá je rocková muzika a druhá – dalo by sa povedať, filmová – aj keď nezaznela ešte v žiadnom filme, ale kto vie, možno aj to bude:) A tá je venovaná práve pozornejším poslucháčom.

Všetky skladby sú z mojej autorskej dielne a ich realizácia vznikala v domácich amatérskych podmienkach. A keďže hudba, ako aj každé iné umenie by sa malo zaobísť bez zbytočných slov a ďalšieho vysvetľovania „čo tým chcel básnik povedať“, nájdite si chvíľku len pre seba a nechajte sa niesť na vlne pocitov a emócií, ktoré moja hudba vo Vás vyvolá. Príjemné a ničím nerušené počúvanie Vám želá

                                                                                                          opossum

ROCK

SCORE

Venovanie
Keď som chodil ako malý sopeľ na klavír, to bolo ešte v dobách, keď sa písalo ĽŠU a nie ZUŠ. A hre ma učila pani Drhová, taká správna baba na svojom mieste. A keď som mal za sebou už osem oddretých rokov hudobky vyplnených prevažne J.S.Bachom a absolventský koncert, či ako sa to vtedy volalo, občas som ju stretával cestou na železničnú stanicu, keď som už ako stredoškolák študoval na Žilinskej priemyslovke…a ona vedela o mojej láske k hudbe, najmä z toho, ako som vtedy hrával všetkých Elánov a Olympikov a Vargu…a vždy sa ma spýtala: „…ještě pořád nehraješ v žádné kapele?“ lebo ona bola rodená Moraváčka.
A ja som nehral. Lebo synťáky boli vtedy veľmi drahé. A tak som sa k realizácii svojich hudobných nápadov dostal až v pokročilom veku, keď som si kúpil aj synťáky, aj počítač aj kopu ďalších potrebných vecí. A tak jej tieto skladby v sekcii Score po rokoch venujem. Ja viem, že aj keď už dávno nie je medzi nami, určite sa k nej svojimi cestami dostanú a urobia jej radosť, ako mne robili v čase, keď som ich tvoril.