Ide o všetko

Dňa 27. februára 2016 sa na Námestí Mierovom v Trenčíne konal predvolebný míting Obyčajných ľudí a nezávislých osobností. Na námestí sa zišlo okolo 150 občanov.
Moderátori Natália Gálisová a Michal Šipoš – bojovník proti hazardu, ktorý vo svojom rodnom meste Starej Ľubovni, zorganizoval viacero úspešných petícií. Spolu s ďalšími ľuďmi založil občianske združenie Zastavme hazard, ktorého cieľom je zastaviť rozmach herní a hracích automatov na celom Slovensku – chodili medzi návštevníkmi a pýtali sa ich na ich názory na vládu Roberta Fica a informovali o možnostiach zmeny smerovania Slovenskej republiky. Sympatizanti si mohli odniesť knihu Gorila, odznaky, tričká, pexeso a iné upomienkové predmety Obyčajných ľudí a nezávislých osobností.

Na úvod prehovoril Ján Buday, tribún prevratu roku 1989, apelujúc na ľudí aby išli voliť, nakoľko v roku 1989 mohli situáciu na Slovensku zmeniť ľudia, ani teraz nám zmenu nik nevybuduje, zasa to budeme iba my, občania. Ďalej k mikrofónu pristúpila Veronika Remišová – jednotka na kandidátke (študovala na prestížnych univerzitách Sorbonne v Paríži a v Cambridge), ktorá odhalila kauzy ministra Pavlisa a naposledy predraženú zmluvu na kompu na Dunaji. Po nej vystúpili MUDr. Alan Suchánek, ktorý odhalil podvod na pacientoch pri nákupe CT prístroja do nemocnice v Piešťanoch, Erika Jurinová podpredsedníčka Národnej rady Slovenskej republiky, Gábor Grendeľ – exnovinár z Twistu, TA3 a TV Markíza, Ján Marosz – spoluzakladateľ Občianskeho združenia Proti korupcii. Na mítingu sa zúčastnila aj jedna pani spochybňujúca získanie majetku predsedu hnutia a verbálne napádala aj MUDr. Alana Suchánka.

Mítingu sa zúčastnili ďalší kandidáti na poslancov do Národnej rady Slovenskej republiky: Anna Verešová, Milan Kuriak, Róbert Halák, Marián Kališ, Matúš Bystriansky, Eva Ivanovová, Jaroslav Hupka, Romaň Vaňo a Jozef Viskupič vyzývajúc občanov zúčastniť sa volieb a voliť s rozumom.

Záverom si účastníci urobili spoločnú fotku v tričkách, zasvietili na cestu svetielkami z mobilu a rozlúčili sa Slovenskou hymnou.

Tento článok je reportáž z predvolebného mítingu Obyčajných ľudí a nezávislých osobnosti. Nemusí sa stotožňovať s názormi pisateľa a poskytovateľ priestoru na tejto internetovej stránke sa určite nestotožňuje s názormi osôb vystupujúcich na predvolebnom mítingu.

« z 3 »

 

 

4 názory na “Ide o všetko

  1. Marcel

    Ak sa zastavi , moze snad prezradit. Ale tie Vase su o triedu lepsie , aj po technickej stranke. Tak prezradte aspon Vy na com to pozerate a upravujete ..

  2. admin

    Ja čumím do LG 24″ IPS 7 panelu .. LG robí IPS panely triedy 3, 5 a 7 – ten 7 by mal byť vraj NAJ 🙂
    A fotky upravujem v RAW editore Capture NX-D a potom vo fotošope CS6/64
    Celé to beží na GA-Z170-D3H + i7 6700K (4,4GHz) + 32GB RAM + GF GTX960/4GB + 500GB SSD Samsung + 2TB WD Black
    … stačí ?! 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *